COVID-19: Očkovanie a testovanie v meste Pezinok

Táto informácia bola publikovaná od 15. 07. 2021 do 15. 07. 2022

V Pezinku máme jedno mobilné odberné miesta (MOM), kde vás otestujú antigénovými i PCR testami. Zaočkovať proti ochorenie COVID-19 sa môžete dať vo väčšine ambulancií všeobecných lekárov.

OČKOVANIE

Na očkovanie sa záujemcovia môžu prihlásiť prostredníctvom stránky korona.gov.sk alebo prostredníctvom stránky BSK. Na tejto stránke nájdete podrobné informácie o vakcínach, vakcinačných centrách a možnostiach prihlásenia sa na očkovanie. K dispozícií sú aj rozhovory s odborníkmi a odpovede na najčastejšie otázky k tejto téme.


Väčšina ambulancií všeobecných lekárov, aj v Pezinku, očkuje svojich pacientov, ale aj pacientov iných ambulancií. Keďže má každá ambulancia vlastné ordinačné hodiny, spôsob objednávania pacientov a podmienky prevádzky, prosíme záujemcov, aby kontaktovali svojho ambulantného lekára a postupovali podľa ich inštrukcií. Ich kompletný zoznam nájdete tu.

 

TESTOVANIE

  • MOM Bratislavská 85

    Otvorené denne od 10.00 do 22.00 h. Cena antigénového testu je 10 €. Pokiaľ by ste si so sebou priniesli svoj test, cena za testovanie bude 3,50 €. Na antigénové testovanie sa neobjednáva, stačí prísť a počkať. Výsledok dostanete v papierovej podobe. Ak potrebujete urobiť PCR test, na tomto mobilnom odbernom mieste ho vykonávajú v rovnakých časoch ako antigénové testy. Keď máte výmenný lístok od lekára alebo ste dostali pridelený termín od NCZI, za PCR test neplatíte. Ako samoplatca sa na test môžete objednať cez stránku https://sk.lab.online/covid-19-pcr-vyter-1, kedy je cena 50 € alebo prídete bez objednania a uhradíte sumu 40 €. Výsledok PCR testu dostanete formou sms správy i mailom do 24 hodín.

    Adresa: MOM Bratislavská  85
    90201  Pezinok
    Vykonávané testy:

     

    PCR Covid-Pass
    hradené poisťovňou, len na objednávku cez korona.gov.sk
    korona.gov.sk
    Ag test pre samoplatcov
    bez objednania, na počkanie
    PCR test pre samoplatcov
    bez objednania, na počkanie
    s objednaním: https://sk.lab.online/covid-19-pcr-vyter-1
    Otváracie hodiny: Po - Ne
    14:00 - 19:00

     

Všetky aktuálne informácie nájdete na stránke: https://korona.gov.sk/